Producten

Alcina producten:

In onze schoonheidssalon werken wij onder andere met producten van Alcina. Deze producten zijn gemaakt door dermatoloog dr. Kurtwolff uit Duitsland. Alcina heeft voor ieder huidtype een aparte lijn, zodat u altijd de juiste producten kunt gebruiken voor uw huid. Veel producten zijn voor meerdere dingen te gebruiken. Hierbij kunt u denken aan een crème die te gebruiken is als dag - en nachtcrème of een crème die ook te gebruiken is als masker. Alcina is dus een veelzijdig merk. De producten van Alcina zijn  onderling heel goed te combineren en zijn allemaal dermatologische getest (niet op dieren!). Dit geldt overigens voor alle producten waar wij mee werken.

 

Tigi producten

In de kapsalon werken wij met het merk Tigi. Dit merk is nummer één in Engeland op het gebied van haarverzorging. Tigi is slechts in een beperkt aantal salons verkrijgbaar, omdat dit merk zich sterk wil onderscheiden als een merk dat ‘anders is dan andere’. Tigi is life-style en emotie en is een trendsettend merk van haarverzorgingsproducten. Het merk onderscheidt verschillende verzorgingslijnen te weten, Bed head en Catwalk. Het verschil tussen de twee lijnen is dat de Catwalk lijn rustig is van kleur en verpakking, terwijl de Bed head lijn felle kleurtjes heeft en rare vormpjes. Producten van Tigi beschikken ook over hele aparte, frisse geurtjes (van frisse meloen tot chocolade) en pakkende namen zoals Control freak, after party en boy toys. Deze verschillende lijnen hebben ze gemaakt, omdat de smaak en de wensen die mensen stellen heel erg uiteen kunnen lopen. De werking van de producten van Tigi is duidelijk op de wensen van de klant gericht. Voor ieder haartype zijn er bijpassende producten, omdat ieder haartype andere producten nodig heeft. Het gebruik van verkeerde producten kan de conditie van het haar verslechteren. Ook een goed productadvies is daarom van groot belang. Wij helpen u graag.

Paul Mitchell producten:

In onze kapsalon werken wij ook met het Amerikaanse merk Paul Mitchell. Het is een merk dat eigenlijk bij iedereen past. Een rustige uitstraling met een hele sterke eigenschap. Paul Mitchell staat nummer één in Amerika op het gebied van haarverzorging en is in Nederland slechts in een beperkt aantal salons verkrijgbaar. De stylingproducten van Paul Mitchell hebben allemaal verzorgende bestanddelen, zodat het haar niet alleen in model blijft zitten, maar ook nog eens extra verzorging krijgt. Zowel de verzorgings- als stylingproducten van dit merk zijn bij ons verkrijgbaar.